Fysiotherapie tijdens en na je zwangerschap in Heerlen

Hulp bij bekkeninstabiliteit en andere problemen tijdens en na je zwangerschap

Deze mooie periode in je leven wil je graag fit en zonder fysieke problemen zijn. Geniet en beweeg voor twee!

Fit voor twee

Christa Regtop-Nusmeier Fysiotherapeut Manueel Therapeut Bewegingswetenschapper Lees meer >

In de negen maanden van je zwangerschap en ook daarna is bewegen en fit blijven belangrijk. Heb je last van bekken- en lage rugklachten? Pijn in de heupen? Onrustige benen en moeite met lopen? Onder vakkundige begeleiding helpen we je naar een optimaal evenwicht tussen fitheid en ontspanning. Hoe fitter je bent, hoe beter jij je voelt. En des te beter is je start na de bevalling.

Neem contact op

Christa Regtop-Nusmeier

  • Fysiotherapeut sinds 1991
  • Bewegingswetenschapper sinds 1995
  • Manueeltherapeut sinds 2001
  • werkzaam in de praktijk sinds 2000
  • gespecialiseerd in Hoofdpijn, Bekkenproblematiek en COPD
  • stagebegeleiding voor de opleiding Fysiotherapie van HS Zuyd

Ik ben in 1991 in Utrecht afgestudeerd als Fysiotherapeut. Kort hierna ben ik voor 1 jaar in Zweden werkzaam geweest. Na terugkomst heb ik aan de Universiteit van Maastricht de studie Bewegingswetenschappen gedaan. In 1995 ben ik hiervoor afgestudeerd. Hierna heb ik de opleiding tot Manueel Therapeut gedaan waarvoor ik in 2001 afstudeerde. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op het gebied van bekkenproblematiek bij vrouwen, COPD en hoofdpijn. Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van de total-knee en total-hip revalidatie. Ik ben getrouwd met Jeroen, samen hebben we drie kinderen. Ik sport graag buiten. Met hockey, hardlopen en yoga houd ik mijn fitheid op peil.

Stel Christa een vraag
Info sluiten

Dé oplossing voor je bekkenklachten

De klachten die je tijdens en na je zwangerschap kunt hebben van je bekken zijn erg vervelend. Ze belemmeren je dagelijkse bezigheden behoorlijk. Met zwangerschap fysiotherapie oefeningen voor de spieren die betrokken zijn bij de stabiliteit van je bekken en je houding, kunnen je klachten snel verminderen.

Onze zwangerschap therapeute onderhoudt regelmatig contact met je verloskundige of arts. Zo ben je verzekerd van het beste persoonlijke advies.

Stel een vraag

Oefenen in een groep is leuk!

Je kunt bij ons ook in een kleine groep aan de slag met fysio oefeningen. Die zijn gericht op verantwoord fit blijven en helpen je om een optimale start als moeder te maken. In zo’n groepje ontmoet je andere zwangere vrouwen en kun je meteen ervaringen uitwisselen. En het is natuurlijk ook erg gezellig.

Bekijk ons groepje zwangerschapsgym
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand