Heb ik de juiste zorgverzekering?

Verzekerd van de beste zorg

Je kunt altijd bij ons terecht

Karen Regtop-Offringa Office Manager Lees meer >

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze praktijk voldoet aan alle eisen voor het leveren van de beste zorg volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Declaraties sturen we daardoor rechtstreeks naar je zorgverzekeraar. Ben je niet voldoende aanvullend verzekerd? Of door je budget heen? Dan krijg je een factuur van ons.

Stel een vraag

Karen Regtop-Offringa

  • 1998 afgeronde studie Fysiotherapie in Groningen
  • Vanaf 2005 Office Manager bij Regtop Fysiotherapie
  • Sporten, theater, gezelligheid

In 1998 ben ik vanuit Groningen naar Maastricht verhuisd om Gezondheidswetenschappen te studeren. Ik deed aan wedstrijdroeien en dit leek me een goede mogelijkheid om naast mijn sport mijn kennis te verdiepen en verbreden. Die kennis heb ik in de jaren erna tot uitvoering gebracht als rayonmanager bij verschillende farmaceutische bedrijven. Samen met Paul heb ik twee geweldige zonen en ik werk sinds 2005 in onze praktijk als office manager. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van onder andere afspraken,  behandelingen en declaraties en daarnaast onderhoud ik de contracten met verzekeraars.

 

Stel Karen een vraag
Info sluiten

Kies een verzekering die bij je past

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is niet altijd even gemakkelijk. Op het gebied van verzekeringen voor fysiotherapie kun je je laten adviseren door defysiotherapeut.com

Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand