Wat moet ik van tevoren weten?

Belangrijke informatie vooraf

Rechtstreeks toegankelijk

Karen Regtop-Offringa Office Manager Lees meer >

Je kunt zonder verwijzing van een huisarts of specialist uit het ziekenhuis bij ons terecht voor een behandeling. Na een uitgebreide screening en onderzoek stellen we een doordacht behandelplan op.

In sommige gevallen is een verwijzing echter wel nodig, bijvoorbeeld als er sprake is van een chronisch indicatie of als er fysiotherapie aan huis gegeven wordt. Na jouw goedkeuring stellen we je huisarts op de hoogte van je klachten en dat je bij ons in behandeling bent.

Twijfel je of je een verwijzing nodig hebt? Neem dan contact op.

Karen Regtop-Offringa

  • 1998 afgeronde studie Fysiotherapie in Groningen
  • Vanaf 2005 Office Manager bij Regtop Fysiotherapie
  • Sporten, theater, gezelligheid

In 1998 ben ik vanuit Groningen naar Maastricht verhuisd om Gezondheidswetenschappen te studeren. Ik deed aan wedstrijdroeien en dit leek me een goede mogelijkheid om naast mijn sport mijn kennis te verdiepen en verbreden. Die kennis heb ik in de jaren erna tot uitvoering gebracht als rayonmanager bij verschillende farmaceutische bedrijven. Samen met Paul heb ik twee geweldige zonen en ik werk sinds 2005 in onze praktijk als office manager. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van onder andere afspraken,  behandelingen en declaraties en daarnaast onderhoud ik de contracten met verzekeraars.

 

Stel Karen een vraag
Info sluiten
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand