Diagnostisch consult fysiotherapie in Heerlen

Samen met je arts werken we aan de juiste diagnose

Bij je arts geweest met pijnklachten of problemen met bewegen? Via ons diagnostisch consult kan je arts meer inzicht krijgen in de mogelijke oorzaak.

Jouw klachten uitgebreid in kaart

Fysio Regtop Ons team Lees meer >

In sommige gevallen kan je arts onze kennis en ervaring inzetten om een juiste diagnose te stellen. Je arts wil bijvoorbeeld graag weten of een behandeling door onze fysiotherapeuten zinvol kan zijn. Dan is een diagnostisch consult dé oplossing. Onze experts maken een uitgebreide inventarisatie van je beweegprobleem en bespreken een behandelvoorstel samen met je arts. Dan ben je zo snel mogelijk weer de oude.

Neem contact op

Fysio Regtop

  • 50 jaar Fysiotherapie in Heerlen en de regio Parkstad
  • Dynamische groep specialisten
  • CKR Geregistreerd
  • BIG Geregistreerd
  • Aangesloten bij KNGF, NVFS, NVMT
  • Aangesloten bij Wittemeer Kwaliteitsnetwerk 

Al 50 jaar staat Fysio Regtop voor fysiotherapeutische zorg in Heerlen en de regio Parkstad. Met een dynamisch en ervaren team van fysiotherapeuten en specialisten bieden we de optimale zorg en aandacht. De diversiteit in de samenstelling van ons team zorgt dat we jou de best passende behandeling kunnen aanbieden.

Leer het team kennen
Info sluiten

Onderbouwd behandelplan

In een vraaggesprek en met een functioneel onderzoek achterhalen we in korte tijd de mogelijke oorzaak van je klachten. Dit is de basis van een goed plan voor behandeling. Als we het zinvol vinden doen we je arts een voorstel voor aanvullend onderzoek zoals een röntgenfoto of echografie. Alles in het belang van jouw herstel.

Stel een vraag

Vergoed door jouw verzekering?

Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan wordt het diagnostisch consult na doorverwijzing via je huisarts helemaal vergoed door je verzekering.

Lees meer over vergoedingen
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand