Fysiotherapie na een operatie in Heerlen

Door actieve revalidatie snel weer op de been

Na een operatie wil je graag op een verantwoorde manier zo snel mogelijk revalideren. Wij helpen je na het ziekenhuis snel weer op weg.

Herstel sneller na een operatie met fysiotherapie

Fysio Regtop Ons team Lees meer >

Of het nu gaat om eenvoudige operaties, zoals een nieuwe heup of een kruisband reconstructie, of dat het gaat om een langdurige opname. Na ontslag uit het ziekenhuis begint het proces van revalidatie. Daar sta je niet alleen voor! Wij helpen je na operatie graag om er beter voor te staan dan ooit tevoren. Werk aan de winkel dus!

Neem contact op

Fysio Regtop

  • 50 jaar Fysiotherapie in Heerlen en de regio Parkstad
  • Dynamische groep specialisten
  • CKR Geregistreerd
  • BIG Geregistreerd
  • Aangesloten bij KNGF, NVFS, NVMT
  • Aangesloten bij Wittemeer Kwaliteitsnetwerk 

Al 50 jaar staat Fysio Regtop voor fysiotherapeutische zorg in Heerlen en de regio Parkstad. Met een dynamisch en ervaren team van fysiotherapeuten en specialisten bieden we de optimale zorg en aandacht. De diversiteit in de samenstelling van ons team zorgt dat we jou de best passende behandeling kunnen aanbieden.

Leer het team kennen
Info sluiten

Thuis behandelen na operatie? Dat kan ook!

Wil je na een operatie thuis starten met fysiotherapie behandeling? Dat is geen enkel probleem! Zodra het kan, zien we je natuurlijk graag in onze professionele fysio praktijk. Hier hebben we de beste mogelijkheden voor fysiotherapie oefeningen en trainingen.

Stel een vraag

Ik heb als een topsporter kunnen revalideren in de zeer professioneel ingerichte oefenzaal

Femke

Herstel sneller door je vooraf voor te bereiden op je operatie

Word je binnenkort geopereerd? Je kunt al vóór je operatie bij ons langskomen om voorbereidende fysio oefeningen te doen. Leer alvast lopen met krukken of werk aan je conditie. Samen zorgen we ervoor dat je straks sneller revalideert. Je hebt dan namelijk een belangrijke voorsprong omdat je de oefeningen al kent en fitter bent.

Stel een vraag

Samen met je arts

Om de revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen houden we nauw contact met de medisch specialisten in de regio en daarbuiten. We zijn volledig op de hoogte van revalidatie protocollen van ziekenhuizen en specialisten.

Stel een vraag
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand