Wat vergoedt mijn zorgverzekering?

Ontdek de vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering en aanvullende verzekeringen

Fysiotherapie in je zorgverzekering

Karen Regtop-Offringa Office Manager Lees meer >

Je hebt fysiotherapie nodig en wil graag weten wat nu wel en niet vergoed wordt door je verzekering. Heb je alleen een basis verzekering? Dan wordt in specifieke gevallen behandeling vergoed. Lees meer hierover onder dit blok.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is daar in de meeste gevallen een vergoeding in opgenomen voor een aantal behandelingen fysiotherapie. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met je zorgverzekering.

Stel een vraag

Karen Regtop-Offringa

  • 1998 afgeronde studie Fysiotherapie in Groningen
  • Vanaf 2005 Office Manager bij Regtop Fysiotherapie
  • Sporten, theater, gezelligheid

In 1998 ben ik vanuit Groningen naar Maastricht verhuisd om Gezondheidswetenschappen te studeren. Ik deed aan wedstrijdroeien en dit leek me een goede mogelijkheid om naast mijn sport mijn kennis te verdiepen en verbreden. Die kennis heb ik in de jaren erna tot uitvoering gebracht als rayonmanager bij verschillende farmaceutische bedrijven. Samen met Paul heb ik twee geweldige zonen en ik werk sinds 2005 in onze praktijk als office manager. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van onder andere afspraken,  behandelingen en declaraties en daarnaast onderhoud ik de contracten met verzekeraars.

 

Stel Karen een vraag
Info sluiten

Fysio met een basisverzekering?

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering, het hangt af van je leeftijd en je aandoening. In deze gevallen wordt een bezoek aan onze fysiotherapeut in ieder geval vergoed:

Stel een vraag
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand