Fysiotherapie voor bedrijven in Heerlen

Voor kantoor en thuiswerkers

Onze bedrijfsfysiotherapeut helpt je graag bij het voorkomen of verhelpen van lichamelijke problemen op je werkplek of thuiswerkplek.

Fit aan het werk met bedrijfsfysiotherapie

Paul Regtop Fysiotherapeut Neurorevalidatie Arbeidstherapeut Lees meer >

We brengen een groot deel van ons leven op de werkplek door, momenteel ook veel thuis. Daar wil je liever niet gestoord of beperkt worden door fysieke ongemakken. Wij zien graag iedereen fit op het werk, dat is beter voor de productiviteit en vermindert ziekteverzuim. Of je probleem nu is ontstaan door zwaar werk, eentonig werk, een verkeerde werkhouding of een ongeluk, onze arbeidsfysiotherapeut helpt je graag om zo snel mogelijk weer pijnvrij aan de slag te kunnen.

Neem contact op

Paul Regtop

  • Praktijkhouder
  • Fysiotherapeut sinds 1994
  • Parktijkhouder sinds 2006
  • Arbeidsfysiotherapeut sinds 2006
  • Werkt als arbeidsfysiotherapeut o.a. voor Ikea, Gemeente Heerlen, Innovo
  • Gespecialiseerd in Neurorevalidatie
  • Voorzitter ParkinsonNet Parkstad

Ik werd geboren op 10 december 1971 te Heerlen. Mijn vader, Wiel Regtop, is de grondlegger van onze praktijk. Nadat ik in 1990 eindexamen deed, startte ik met de opleiding fysiotherapie. Tijdens de opleiding liep ik onder andere stage in de toenmalige Lucaskliniek, het huidige Adelante, en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. In 1994 rondde ik de opleiding af. De jaren daarna deed ik op verschillende plaatsen werkervaring op voordat ik in 2002 in dienst trad bij Fysio Regtop. Sinds 2006 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Ik ben getrouwd met Karen en heb twee zonen, Niels en Freek. 

Stel Paul een vraag
Info sluiten

Bedrijfsfysiotherapie voor werknemers

Heb je last van je rug, nek, arm of pols tijdens werk op kantoor of thuis? Of wil je dat juist voorkomen? Dan is het wel zo fijn dat je op iemand kunt vertrouwen met het juiste inzicht en ervaring met het soort werk dat je doet. Onze gespecialiseerde bedrijfsfysiotherapeut werkt aan je herstel, vaak al vanaf je werkplek.

Stel een vraag

Doe een werkplek analyse

Onze bedrijfsfysiotherapeut komt graag even kijken op je werkplek of er verbeteringen of aanpassingen nodig zijn. Ook adviseert hij ter plekke over de juiste werkhouding. Vooral bij beginnende klachten is het belangrijk om ons al vroegtijdig in te schakelen. Zo kan uitval door een vervelende blessure worden voorkomen.

Ook beschikt onze praktijk (i.s.m. kantoorartikelen.nl) over een professionele proefopstelling waarmee we je van alle tips en adviezen omtrent kantoor werk of thuiswerk kunnen voorzien.

Neem contact op

Bedrijfsfysiotherapie voor werkgevers

Lichamelijke klachten op het werk leiden bijna altijd tot kostbaar verzuim. Dit kun je voorkomen met deskundig advies van onze bedrijfsfysiotherapeut. Samen met de werknemer en de leidinggevende maken we een plan om problemen aan te pakken of te voorkomen. Onze arbeidstherapeut is helemaal up-to-date van arbowetgeving, beschikbare ergonomische hulpmiddelen en aanpassingen.

Neem contact op

De voordelen van een bedrijfstherapeut voor je bedrijf

Arbeidsfysiotherapie op locatie is een krachtig middel om productiviteit te maximaliseren met minimale uitval door lichamelijke klachten.

Stel een vraag
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand