Sportmassage in Heerlen

Nieuw bij Fysio Regtop: Sportmassage

Op zoek naar een goede sportmassage door een ervaren fysiotherapeut?

Nieuw bij Fysio Regtop: Sportmassage

Fysio Regtop Ons team Lees meer >

Sportmassage is een doorgaans stevige massage die kan worden toegepast bij vermoeide en stijve spieren. Het is een massage die het diepe bindweefsel van je spieren aanpakt en het herstel ondersteunt. Vooral tijdens en na een intensieve trainingsperiode of een zware wedstrijd is optimaal en snel herstel belangrijk. Het helpt je vervelende blessures te voorkomen en je kikkert er van op! Voor massage hebben wij speciale tarieven.

Fysio Regtop

  • 50 jaar Fysiotherapie in Heerlen en de regio Parkstad
  • Dynamische groep specialisten
  • CKR Geregistreerd
  • BIG Geregistreerd
  • Aangesloten bij KNGF, NVFS, NVMT
  • Aangesloten bij Wittemeer Kwaliteitsnetwerk 

Al 50 jaar staat Fysio Regtop voor fysiotherapeutische zorg in Heerlen en de regio Parkstad. Met een dynamisch en ervaren team van fysiotherapeuten en specialisten bieden we de optimale zorg en aandacht. De diversiteit in de samenstelling van ons team zorgt dat we jou de best passende behandeling kunnen aanbieden.

Leer het team kennen
Info sluiten

Sportmassage bij een blessure

Heb je een blessure opgelopen? Dan is een sportmassage een belangrijke aanvulling op je revalidatie. Bij je eerste bezoek doen we een complete intake en maken we samen een behandelplan. Bij Fysio Regtop word je altijd door een ervaren fysiotherapeut geholpen.

Neem contact op

Sportmassage bij zware training

Sportmassage is een perfecte manier om na intensieve inspanning of zware belasting je herstel te bevorderen. Afhankelijk van het behandelplan kan de sportmassage stimulerend, ontspannend of een combinatie van beide zijn. Een regelmatige massage zorgt er voor dat je spieren soepeler en fitter blijven.

Neem contact op

Stimulerende massage

Door een stimulerende massage worden je spieren geprikkeld en wordt de doorbloeding in je spieren verbeterd. Hierdoor worden je spieren voorbereid op de inspanning die je nog wil gaan leveren. Een stimulerende sportmassage kan dan ook onderdeel zijn van een warming-up.

Neem contact op

Ontspannende massage

Een spierontspannende massage wordt uitgevoerd met verschillende rustige handgrepen die ervoor zorgen dat je spieren ontspannen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en worden afvalstoffen uit je spieren sneller afgevoerd. Een ontspannende massage kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van de cooling-down na het sporten. Maar ook bij een verhoogde spierspanning door stress of een verkeerde houding is ontspanning van je spieren zinvol. Een ontspannende massage is niet alleen prettig voor je lichaam maar ook voor je geest.

Neem contact op
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand