Team Fysio Regtop

Aangenaam kennismaken

Jeroen Regtop

Fysiotherapeut Manueel therapeut Sportfysiotherapeut

In 1992 heb ik mijn studie Fysiotherapie in Utrecht afgerond en ben ik direct in Heerlen aan de slag gegaan in de huidige praktijk. Ik ben getrouwd met Christa en samen hebben we drie kinderen. Ik geniet enorm van mensen die plezier in sport en bewegen hebben. Tot 1992 speelde ik waterpolo op topniveau. Nu probeer ik op verschillende manieren fit te blijven, het liefst buiten in de natuur.

Paul Regtop

Fysiotherapeut Neurorevalidatie Arbeidstherapeut

Ik werd geboren op 10 december 1971 te Heerlen. Mijn vader, Wiel Regtop, is de grondlegger van onze praktijk. Nadat ik in 1990 eindexamen deed, startte ik met de opleiding fysiotherapie. Tijdens de opleiding liep ik onder andere stage in de toenmalige Lucaskliniek, het huidige Adelante, en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. In 1994 rondde ik de opleiding af. De jaren daarna deed ik op verschillende plaatsen werkervaring op voordat ik in 2002 in dienst trad bij Fysio Regtop. Sinds 2006 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Ik ben getrouwd met Karen en heb twee zonen, Niels en Freek. 

Christa Regtop-Nusmeier

Fysiotherapeut Manueel Therapeut Bewegingswetenschapper

Ik ben in 1991 in Utrecht afgestudeerd als Fysiotherapeut. Kort hierna ben ik voor 1 jaar in Zweden werkzaam geweest. Na terugkomst heb ik aan de Universiteit van Maastricht de studie Bewegingswetenschappen gedaan. In 1995 ben ik hiervoor afgestudeerd. Hierna heb ik de opleiding tot Manueel Therapeut gedaan waarvoor ik in 2001 afstudeerde. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op het gebied van bekkenproblematiek bij vrouwen, COPD en hoofdpijn. Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van de total-knee en total-hip revalidatie. Ik ben getrouwd met Jeroen, samen hebben we drie kinderen. Ik sport graag buiten. Met hockey, hardlopen en yoga houd ik mijn fitheid op peil.

Math Smeets

Fysiotherapeut Sportfysiotherapeut MSc.

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool. Na mijn succesvolle stage hier, mocht ik direct aan de slag bij Regtop. Om mijzelf als therapeut verder te ontwikkelen heb ik diverse specialisaties overwogen. Vanwege mijn grote affiniteit met sport, heb ik de keuze gemaakt om voor Sportfysiotherapie te gaan. Deze Masteropleiding heb ik in 2016 afgerond. Verder ben ik mij aan het toespitsen op de schoudergordel en diens klachten. Dit heeft er toe geleid dat ik me heb aangesloten bij het Schoudernetwerk OZL. Momenteel combineer ik mijn werk bij Regtop, met les geven in de fysiotherapie op Zuyd.

 

Dani Derhaag

Fysiotherapeut Geriatriefysiotherapeut i.o.

Ik ben in 1997 geboren in Meerssen maar heb altijd in de omgeving van Heerlen gewoond. In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool en daarna ben ik meteen aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Daar behandelde ik vooral mensen met chronische long- en hartklachten. In 2023 heb ik de overstap gemaakt naar Regtop Fysio en ben toen ook gestart met de Masteropleiding Geriatrie Fysiotherapie.

Ik ben verloofd met Nina, die verloskundige is. Naast sporten als basketbal, fitness en voetbal ligt mijn passie bij gezond eten en leven. Mijn vrije tijd breng ik graag door in mijn eigen moestuin met zelfgekweekte groenten, die ik dan met veel plezier verwerk in gerechten die ik maak voor familie en vrienden.

Karen Regtop-Offringa

Office Manager

In 1998 ben ik vanuit Groningen naar Maastricht verhuisd om Gezondheidswetenschappen te studeren. Ik deed aan wedstrijdroeien en dit leek me een goede mogelijkheid om naast mijn sport mijn kennis te verdiepen en verbreden. Die kennis heb ik in de jaren erna tot uitvoering gebracht als rayonmanager bij verschillende farmaceutische bedrijven. Samen met Paul heb ik twee geweldige zonen en ik werk sinds 2005 in onze praktijk als office manager. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van onder andere afspraken,  behandelingen en declaraties en daarnaast onderhoud ik de contracten met verzekeraars.

 

Jij ?

Lijkt het jou iets om jouw kennis en enthousiasme aan dit team toe te voegen?

Bekijk onze vacature

Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand