Neurorevalidatie in Heerlen

Parkinson - Multiple Sclerose - Beroerte (CVA) - Zenuwgerelateerde klachten

Ben je bekend met een neurologische aandoening en heb je problemen met bewegen of pijnklachten? Wj helpen je graag en deskundig vooruit.

Op weg naar zo optimaal mogelijk functioneren en leven

Paul Regtop Fysiotherapeut Neurorevalidatie Arbeidstherapeut Lees meer >

De gevolgen van een CVA (beroerte), ziekte van parkinson, Multiple Sclerose (MS), ALS of hersentrauma na een ongeval, hebben een flinke impact op je dagelijks leven. Met neurorevalidatie behandelen we dergelijke neurologische aandoeningen. Daarnaast zetten we neurotherapie ook in bij druk of beschadiging van een zenuw elders in je lichaam. Denk aan een hernia, ischias, polineuropathie of zenuwbeschadiging door een ongeluk. De symptomen van deze aandoeningen zijn bij iedereen heel verschillend. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak.

Neem contact op

Paul Regtop

  • Praktijkhouder
  • Fysiotherapeut sinds 1994
  • Parktijkhouder sinds 2006
  • Arbeidsfysiotherapeut sinds 2006
  • Werkt als arbeidsfysiotherapeut o.a. voor Ikea, Gemeente Heerlen, Innovo
  • Gespecialiseerd in Neurorevalidatie
  • Voorzitter ParkinsonNet Parkstad

Ik werd geboren op 10 december 1971 te Heerlen. Mijn vader, Wiel Regtop, is de grondlegger van onze praktijk. Nadat ik in 1990 eindexamen deed, startte ik met de opleiding fysiotherapie. Tijdens de opleiding liep ik onder andere stage in de toenmalige Lucaskliniek, het huidige Adelante, en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. In 1994 rondde ik de opleiding af. De jaren daarna deed ik op verschillende plaatsen werkervaring op voordat ik in 2002 in dienst trad bij Fysio Regtop. Sinds 2006 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Ik ben getrouwd met Karen en heb twee zonen, Niels en Freek. 

Stel Paul een vraag
Info sluiten

De uitdaging? Die gaan we samen aan!

Bewegen met een neurologische aandoening kan een enorme uitdaging zijn. Dat doe je samen met onze neurorevalidatie specialist. We gaan op zoek naar jouw mogelijkheden om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Stel een vraag

Persoonlijk behandelplan

Bij neurorevalidatie staat functioneel trainen centraal. We koppelen fysiotherapie oefeningen aan de uitdagingen die jij dagelijks tegenkomt. Moeite met opstaan uit je stoel? Last van fysieke pijntjes? Staat je ziekte dagelijks functioneren in de weg? Met gerichte oefeningen gaan we hier samen aan werken met een doordacht, persoonlijk behandelplan.

Stel een vraag

Leer, herleer of behoud

Fysiotherapie voor neurologische aandoeningen kenmerkt zich door de complexiteit van deze aandoeningen. Toch is er veel meer mogelijk dan je denkt. Wat kun je verwachten van fysiotherapie als onderdeel van neurorevalidatie voor ziektes als Parkinson, MS, ALS, beroerte (CVA), of ander hersentrauma?

Herleer functies en vaardigheden waarin herstel mogelijk is, vaak bij ziektebeelden als CVA of een neurotrauma.

Behoud functies en vaardigheden waarin 100% herstel misschien niet meer mogelijk is. Vaak het geval bij progressieve ziektebeelden als de ziekte van Parkinson, ALS, of in de chronische fase na een CVA.

Stel een vraag
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand