Sport-fysiotherapie in Heerlen

Snel en verantwoord van je blessure af

Een blessure komt nooit gelegen, of je nu topsporter bent of sport voor je gezondheid en plezier. Wij helpen je zo snel mogelijk weer in beweging.

Sportfysiotherapie met winnend resultaat

Jeroen Regtop Fysiotherapeut Manueel therapeut Sportfysiotherapeut Lees meer >

Last van een sportblessure? Je bent niet de enige, jaarlijks lopen miljoenen sporters blessures op. Onze ervaren sportfysiotherapeuten verhelpen honderden sportblessures per jaar. Je bent bij ons dus verzekerd van de beste sportfysiotherapie. We brengen de oorzaak en gevolgen van je sportblessure helder in kaart. Met een gedegen behandelplan sta je snel weer op het veld. Dankzij de tips van onze sportfysio weet je straks als geen ander hoe je herhaling voorkomt.

Neem contact op

Jeroen Regtop

  • Praktijkhouder
  • Fysiotherapeut sinds 1992
  • Manueel Therapeut SOMT sinds 1996
  • Sportfysiotherapeut, Master Sports Physical Therapy
  • Regiocoach NVFS sinds 2014
  • Lid regiegroep Sportplatform Gemeente Heerlen sinds 2017
  • Golffysiotherapeut TPI Medical Pro sinds 2013
  • Roda JC: Sportfysiotherapeut en consulent 2003 - 2013
  • Hockeyclub HC Nova Sportmedische Commissie sinds 2010
  • Hockeyclub Maastrichtse HC Sportmedische begeleiding Heren 1 sinds 2014

In 1992 heb ik mijn studie Fysiotherapie in Utrecht afgerond en ben ik direct in Heerlen aan de slag gegaan in de huidige praktijk. Ik ben getrouwd met Christa en samen hebben we drie kinderen. Ik geniet enorm van mensen die plezier in sport en bewegen hebben. Tot 1992 speelde ik waterpolo op topniveau. Nu probeer ik op verschillende manieren fit te blijven, het liefst buiten in de natuur.

Stel Jeroen een vraag
Info sluiten

Pas begonnen? Voorkom blessures!

Wil je gaan sporten of ben je nog maar net begonnen? Goed bezig! Sporten is gezond, je wordt er fitter en sterker van. Maar pas op. Door verkeerde training of techniek, een zwakke basis of slecht materiaal zoals je schoenen is er een verhoogde kans op sportblessures. We helpen je graag om blessurevrij van start te gaan en te blijven.

Stel een vraag

Snel en verantwoord terug op jouw niveau

Last van een sportblessure? Dat is erg vervelend. Je wilt graag zo snel mogelijk weer aan de slag, maar fysiek ongemak houdt je aan de kant. Onze sportfysiotherapeuten helpen je met je revalidatie en adviseren je over alternatieve trainingen. Als geen ander weten wij wat er bij jouw sport van het lichaam gevraagd wordt. Dankzij onze kennis en expertise sta jij er na je revalidatie zelfs beter voor dan vóór je sportblessure.

Stel een vraag

Return to Play

Als sporter wil je liever vandaag dan morgen je favoriete sport hervatten. Als je te vroeg of verkeerd start is de kans groot dat je sportblessure terugkeert. Bij de stap van trainingsfit naar wedstrijdfit, Return to Play, begeleiden we je graag verder. Deze stap is misschien wel de belangrijkste in je revalidatie! In deze fase van sportfysiotherapie voeren wij graag overleg met je trainer of begeleider.

Stel een vraag

Fysiotherapie voor topsport

Als topsporter wil je snel het beste advies over je blessure. Onze erkende en ervaren sportfysiotherapeuten helpen je graag weer op de been. Beter en fitter dan ooit! Samen zoeken we de oplossing die perfect bij je past en zoeken we naar alternatieve trainingsvormen tijdens je revalidatie. Dit doen we samen met je trainer, coach en begeleiders.

Neem contact op

Sportblessures bij jeugd

Sporten en bewegen is natuurlijk leuk en gezond. Maar het kan ook wel eens mis gaan. Onze sportfysiotherapeuten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van jeugd en sportblessures. Niet alleen het behandelen, het voorkomen staat bij ons op nummer 1.

Stel een vraag

Doe een sportmeting. Hoe fit ben jij?

Wil je weten waar je nog in kunt verbeteren? Doe dan een sportmeting! We meten onder andere je lenigheid, balans, coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Met deze data als uitgangspunt krijg je persoonlijk sportadvies zodat jij maximaal presteert.

Maak een afspraak

Maandagochtend: Blessure spreekuur zonder afspraak

Het is verstandig om een sportblessure snel te laten beoordelen. Dat kan iedere maandagochtend vanaf 08:00, zonder afspraak! Even aanmelden is voldoende. Een goede analyse is bepalend voor een spoedig herstel. Tijdens het blessure spreekuur krijg je een gedegen onderzoek naar de oorzaak en ernst van je blessure. We geven je een advies en maken zo nodig een eerste behandelafspraak. 

Aanmelden blessure spreekuur
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand