Fysiotherapie bij Parkinson in Heerlen

Blijf zo lang mogelijk mobiel en onafhankelijk door oefening

Onze behandeling bestaat uit bewegen en oefenen. Ons doel is dat jij zo lang mogelijk onafhankelijk en mobiel bent. Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet.

Wij helpen je zo lang mogelijk zelfstandig, mobiel en onafhankelijk te blijven.

Paul Regtop Fysiotherapeut Neurorevalidatie Arbeidstherapeut Lees meer >

Met de gevolgen van de ziekte van Parkinson wordt je elke dag geconfronteerd, met name het beven (tremoren), spierstijfheid, bewegingstraagheid en een gebogen houding. Met de juiste fysiotherapie gaan we hier aan werken. We zoeken samen naar oplossingen om dagelijkse handelingen weer te verlichten. We werken aan je lenigheid, evenwicht, kracht en conditie. Zo ga je weer beter functioneren en voel je je een stuk gezonder.

Neem contact op

Paul Regtop

  • Praktijkhouder
  • Fysiotherapeut sinds 1994
  • Parktijkhouder sinds 2006
  • Arbeidsfysiotherapeut sinds 2006
  • Werkt als arbeidsfysiotherapeut o.a. voor Ikea, Gemeente Heerlen, Innovo
  • Gespecialiseerd in Neurorevalidatie
  • Voorzitter ParkinsonNet Parkstad

Ik werd geboren op 10 december 1971 te Heerlen. Mijn vader, Wiel Regtop, is de grondlegger van onze praktijk. Nadat ik in 1990 eindexamen deed, startte ik met de opleiding fysiotherapie. Tijdens de opleiding liep ik onder andere stage in de toenmalige Lucaskliniek, het huidige Adelante, en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. In 1994 rondde ik de opleiding af. De jaren daarna deed ik op verschillende plaatsen werkervaring op voordat ik in 2002 in dienst trad bij Fysio Regtop. Sinds 2006 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Ik ben getrouwd met Karen en heb twee zonen, Niels en Freek. 

Stel Paul een vraag
Info sluiten

Persoonlijk behandelplan

Het is begrijpelijk dat je met Parkinson onzeker bent over je mogelijkheden om te bewegen. In overleg met jou en eventueel je partner of mantelzorger zoeken we naar de optimale invulling en vorm van je fysio behandeling. Dat kan individueel, of in een kleine groep lotgenoten, of bij je thuis.

Samen bewegen met Parkinson

Beweeg en voel je beter!

Heb je door Parkinson problemen bij dagelijkse bewegingen? Verminderde conditie? Nek- of schouderklachten? Met uitgekiende oefeningen gaan we werken aan je lenigheid, evenwicht, kracht en conditie.

Onze fysiotherapeuten helpen je weer gemakkelijker, zekerder en vrijer te bewegen. We onderhouden je conditie of bouwen deze op. Je leert je bewegingsmogelijkheden weer kennen en je zelfvertrouwen groeit. Fysiotherapie bij ziekte van Parkinson is dus niet alleen goed voor je lichaam, ook je gemoedsrust.

Stel een vraag

Aangesloten bij ParkinsonNet

We zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Hierdoor kunnen we optimaal samenwerken met Parkinson verpleegkundigen, neurologen en andere zorgverleners. Zo ben jij verzekerd van de beste zorg.

Stel een vraag
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand