Is er ook een groep voor mij?

Samen bewegen helpt je verder

Wil je graag samen met anderen trainen om fit te worden? Maar kun je geen groep vinden die bij je past? We zetten er graag een voor je op! We werken met kleine groepen, dus dat hebben we snel voor elkaar

Welke groep wil jij?

Wat hebben we jou te bieden?

Fysio Regtop Ons team Lees meer >

Samen trainen in een groep is leuk! Het stimuleert, motiveert en helpt je echt verder. Dankzij onze fantastische faciliteiten en een enthousiast team fysiotherapeuten met diverse specialisaties kunnen wij beweeggroepen opzetten voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Hebben we momenteel geen groep die bij jou past? Neem dan snel contact met ons op.

Vraag een groep aan

Fysio Regtop

  • 50 jaar Fysiotherapie in Heerlen en de regio Parkstad
  • Dynamische groep specialisten
  • CKR Geregistreerd
  • BIG Geregistreerd
  • Aangesloten bij KNGF, NVFS, NVMT
  • Aangesloten bij Wittemeer Kwaliteitsnetwerk 

Al 50 jaar staat Fysio Regtop voor fysiotherapeutische zorg in Heerlen en de regio Parkstad. Met een dynamisch en ervaren team van fysiotherapeuten en specialisten bieden we de optimale zorg en aandacht. De diversiteit in de samenstelling van ons team zorgt dat we jou de best passende behandeling kunnen aanbieden.

Leer het team kennen
Info sluiten

Start een nieuwe groep

Onder begeleiding sporten in een groep is niet alleen veel leuker, je bent er bij ons ook van verzekert dat je in goede handen bent. Met een speciaal ingerichte oefenzaal en deskundige begeleiding, bieden wij je de meest veilige omgeving om te oefenen!

Kortom: Zoek je een beweeggroep die nog niet vermeld staat? Laat het ons weten! We starten graag nieuwe oefengroepen op.

Onze praktijk en ons team is constant in beweging. Er ontstaan voortdurend nieuwe ideeën. Jeugd, Diabetes, Valpreventie en Artrose zijn voorbeelden van beweeggroepen waar we momenteel aan werken. Maar als je zelf een idee hebt, dan horen we dat natuurlijk graag!

Vraag een groep aan
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand