Fysiotherapie voor jonge sporters in Heerlen

Specialist in fysiotherapie voor jeugdig sporttalent

Als jonge sporter met een blessure wil je graag zo snel mogelijk weten wanneer je weer mee kunt doen. Wij helpen je graag.

Sportfysiotherapie voor jonge sporters en kinderen

Jeroen Regtop Fysiotherapeut Manueel therapeut Sportfysiotherapeut Lees meer >

Balen zo'n blessure! Daar gaan we je snel mee helpen. Samen maken we een goed plan om je snel en verantwoord weer te laten sporten. En natuurlijk doen we er alles aan om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Zo sta je straks sterker op het sportveld.

Neem contact op

Jeroen Regtop

  • Praktijkhouder
  • Fysiotherapeut sinds 1992
  • Manueel Therapeut SOMT sinds 1996
  • Sportfysiotherapeut, Master Sports Physical Therapy
  • Regiocoach NVFS sinds 2014
  • Lid regiegroep Sportplatform Gemeente Heerlen sinds 2017
  • Golffysiotherapeut TPI Medical Pro sinds 2013
  • Roda JC: Sportfysiotherapeut en consulent 2003 - 2013
  • Hockeyclub HC Nova Sportmedische Commissie sinds 2010
  • Hockeyclub Maastrichtse HC Sportmedische begeleiding Heren 1 sinds 2014

In 1992 heb ik mijn studie Fysiotherapie in Utrecht afgerond en ben ik direct in Heerlen aan de slag gegaan in de huidige praktijk. Ik ben getrouwd met Christa en samen hebben we drie kinderen. Ik geniet enorm van mensen die plezier in sport en bewegen hebben. Tot 1992 speelde ik waterpolo op topniveau. Nu probeer ik op verschillende manieren fit te blijven, het liefst buiten in de natuur.

Stel Jeroen een vraag
Info sluiten

Risico's van sporten op jonge leeftijd

Sporten is gezond en goed voor je ontwikkeling, zeker voor kinderen en jongeren. Maar als jonge sporter ben je nog kwetsbaar voor overbelasting. Je lichaam is nog in aanbouw en kan sommige soorten belasting gewoon nog niet aan. Hoe graag je dat ook zou willen. Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar met advies als het even wat minder goed gaat met sporten.

Stel een vraag

Beginnen met sporten

Net begonnen met sporten en wil het nog niet helemaal lukken? Maak je niet druk, wij kunnen je wel helpen. Waarschijnlijk presteer je met enkele basistips al een stuk beter. Als je nog helemaal niet weet wat je wilt gaan doen, dan kunnen we samen kijken welke sport goed bij jou past.

Stel een vraag

Dé fysio voor jeugd & topsport

Als jonge topper wil je snel en vakkundig advies over je blessure. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen. Samen kijken we naar de beste oplossing die het beste bij jou en je sport past. Dat kan in overleg met je trainer, coach en begeleiders.

Neem contact op

Doe een fittest en word nog beter!

Om er achter te komen waar je in kunt verbeteren kun je bij ons een aantal dingen laten meten. Je lenigheid, balans, coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen zijn de belangrijkste pijlers van je fitheid. Na de meting krijg je van ons goed sportadvies om nog beter te worden in je favoriete sport.

Stel een vraag

Sportblessure? Wacht niet te lang!

Heb je een sportblessure? Last van vervelende pijntjes tijdens het sporten? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak met onze sportfysiotherapeuten. Hoe sneller we de oorzaak hebben gevonden, hoe sneller je herstelt en hoe kleiner de kans op herhaling.

Maak een afspraak
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand