Beweeggroep CVA in Heerlen

Samen bewegen na een CVA

Naast individueel oefenen na een doorgemaakt CVA, bieden we je ook de mogelijkheid om in groepsverband samen te trainen met lotgenoten.

Leren van elkaar

Onze CVA oefengroep bestaat uit een klein aantalĀ deelnemers die allemaal herstellen na een beroerte, hersenletsel, herseninfarct of TIA. Samen met je lotgenoten werken we in een fijne sfeer aan alle belangrijke aspecten van de specifieke behandeling voor CVA patiĆ«nten. Begeleid sporten na een beroerte is maatwerk. Doordat wij onze groepen klein houden, ben je verzekerd van uitstekende individuele begeleiding.

Ik wil meedoen

Haal het maximale uit jezelf

Tijdens de CVA groepstrainingen is er volop aandacht voor de specifieke problemen waarmee je na een beroerte, hersenletsel, herseninfarct of TIA te maken krijgt. We gaan samen aan de slag met speciale oefeningen voor meer kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen. Plezier in bewegen staat voorop.

Ik wil meedoen

Samen kom je verder

In de praktijk blijkt CVA therapie in groepsverband de perfecte aanvulling op individuele fysiotherapie. Een groep brengt namelijk meerdere inzichten, wensen en gedachten met zich mee. Door samen te oefenen leer je echt van elkaar.

Ik wil meedoen
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand