Beweeggroep Parkinson in Heerlen

Samen bewegen met Parkinson lotgenoten

Naast individueel oefenen bij de ziekte van Parkinson bieden we je ook de mogelijkheid om in groepsverband samen te trainen met lotgenoten.

Samen, met aandacht voor jou.

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op ieders gezondheid. Dit geldt zeker als je de ziekte van Parkinson hebt. In onze unieke Parkinson beweeggroep ga je samen met Parkinson lotgenoten en onze in Parkinson gespecialiseerde fysiotherapeuten aan de slag.

In een fijne sfeer en inĀ een kleine groep werken we aan het behoud en verbeteren van je fysieke mogelijkheden. Begeleid sporten bij de ziekte van Parkinson is maatwerk. Dankzij de kleine groep ben je verzekerd van alle individuele fysio begeleiding die je nodig hebt.

Ik wil meedoen

Ontdek je mogelijkheden

Tijdens de training is er volop aandacht voor specifieke problemen waar jij door de ziekte van Parkinson mee te maken hebt. Die problemen proberen we voor jou te minimaliseren of zelfs op te lossen door te trainen op kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Bewegen is leuk. Samen bewegen is nog veel leuker! In onze Parkinson beweeggroep staat plezier in samen bewegen dan ook voorop. Daarbij leer je ook nog eens heel veel van elkaar.

Ik wil meedoen
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand