Onze partners

Samen kom je verder

KNGF - De fysiotherapeut

Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie is de beroepsvereniging van fysiotherapeuten in Nederland. Deze organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van fysiotherapie doorlopend wordt verbeterd en maakt zich sterk voor de belangen van fysiotherapeuten en patiënten.

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van diverse soorten zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme. Meer dan 3000 zorgverleners, onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen zijn hierbij aangesloten.

Schouder Netwerk OZL

Schouder Netwerk Oostelijk Zuid Limburg bestaat uit een groep fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de schouder. Deze vereniging heeft als doel de kwaliteit van fysiotherapie voor schouderaandoeningen te optimaliseren.

Chronisch ZorgNet

Fysio Regtop is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, hét landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen.

Limburg Sport

Topsport Limburg / Team Limburg Sport

Fysio regtop is een onderdeel van Limburg Sport, een project van de Provincie Limburg. Het project Limburg Sport helpt topsporters en talenten in Limburg hun sportieve doelen te bereiken. De topsporters en talenten staan centraal binnen het project. Het project Limburg Sport werkt aan het optimale sportklimaat voor de Limburgse topsporters en talenten.

Berrenstein Coaching

Berrenstein Coaching staat voor persoonlijke, 1 op 1 begeleiding tijdens het sporten. Ervaar de kracht van bewegen op zowel het lichamelijke als mentale vlak. Met nadruk op correct en verantwoord bewegen. Ook is het van belang om de juiste basis te vinden op het gebied van voeding, werk samen om die nodige stappen te zetten. Ruime ervaring in het trainen en begeleiden van mensen op elk niveau.

Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand