Corona & Fysio

Update 5 juli 2020

We zijn weer beschikbaar voor fysiotherapie en we vertellen je graag hoe we je kunnen helpen!

Wij zijn blij dat wij je, onder bepaalde voorwaarden, weer mogen verwelkomen bij ons in de praktijk. Uiteraard hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat wij de praktijkbehandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen wij aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Een veilige behandeling

Het is volstrekt veilig en verantwoord om naar onze praktijk te komen. Onze beroepsvereniging (het KNGF) heeft in samenspraak met het RIVM en het ministerie van VWS nieuwe richtlijnen opgesteld voor de fysiotherapie. Als we ons met z’n allen houden aan deze voorzorgsmaatregelen, kunnen we de zorg weer op een veilige en verantwoorde manier aanbieden.

Aanvullende maatregelen

Je behandeling zal anders zijn dan je gewend bent. Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om je zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben wij een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strikte regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. Wij vragen uw begrip hiervoor en hopen op uw medewerking.

Naast de gebruikelijke coronamaatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in de ellenboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, papieren zakdoekjes gebruiken) gelden de volgende aanvullende huisregels:

Heb je symptomen die passen bij het coronavirus?

Dan kunnen wij je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult. De onderstaande symptomen kunnen passen bij het Coronavirus:

Ook als bij jou of een huisgenoot deze symptomen minder dan 3 dagen zijn opgehouden, kunnen we je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult.

Neem altijd eerst contact op voor een afspraak

Wij verzoeken je dringend om ook bij tussentijdse klachten niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Wij bespreken vooraf de situatie telefonisch goed met je door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij een aantal vragen stellen. Het is voor jouw en onze gezondheid belangrijk dat je deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt. Samen bespreken wij dan of een afspraak zinvol en verantwoord is.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bespreek die met ons. We geven graag uitleg en advies. Wij zijn er klaar voor om je weer te ontvangen en u te helpen bij je klachten, blijf er dus zeker niet mee lopen!

Groepsessies gaan weer van start!

Sessies voor groepen in de praktijk worden vanaf 1 juli 2020 weer opgestart.

Neem contact op

Jesper weer aanwezig in Brunssum!

Jesper weer beschikbaar op locatie Brunssum, neem contact op voor een afspraak.

Maak een afspraak
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand