Corona & Fysio

Update januari 2022

We zijn beschikbaar voor fysiotherapie en we vertellen je graag hoe we je kunnen helpen!

Wij zijn blij dat wij je, onder bepaalde voorwaarden, mogen verwelkomen bij ons in de praktijk. Uiteraard hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat wij de praktijkbehandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen wij aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Een veilige behandeling

Het is volstrekt veilig en verantwoord om naar onze praktijk te komen. Onze beroepsvereniging (het KNGF) heeft in samenspraak met het RIVM en het ministerie van VWS nieuwe richtlijnen opgesteld voor de fysiotherapie. Als we ons met z’n allen houden aan deze voorzorgsmaatregelen, kunnen we de zorg op een veilige en verantwoorde manier aanbieden.

Mondmasker

Mondmaskers zijn verplicht in onze praktijk. Tijdens jouw behandeling zal jouw fysio een medisch mondmasker dragen (IIR).

Groepsessies zijn mogelijk

De sessies in groepsverband kunnnen plaatsvinden. Hierbij hanteren we de 1.5 meter afstand.

Aanvullende maatregelen

Om je zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben wij een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strikte regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. Wij vragen uw begrip hiervoor en hopen op uw medewerking.

Naast de gebruikelijke coronamaatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in de ellenboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, papieren zakdoekjes gebruiken) gelden de volgende aanvullende huisregels:

Heb je symptomen die passen bij het coronavirus?

Dan kunnen wij je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult. De onderstaande symptomen kunnen passen bij het Coronavirus:

Ook als bij jou of een huisgenoot deze symptomen minder dan 3 dagen zijn opgehouden, kunnen we je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult.

Brunssum

Jenny is beschikbaar op onze locatie in Brunssum, ook hier gelden de bovenstaande maatregelen.

Maak een afspraak
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand