Fysiotherapie na Corona besmetting in Heerlen

Covid-19

Ben je volledig hersteld van het coronavirus, maar heb je er klachten aan overgehouden? Wij helpen je graag bij het werken aan je herstel.

Ervaren fysio's helpen je revalidatie na Corona

Christa Regtop-Nusmeier Fysiotherapeut Manueel Therapeut Bewegingswetenschapper Lees meer >

Onze fysioherapeuten kunnen jou na corona begeleiden je revalidatietraject. We richten ons hierbij op zowel het fysieke traject als de mentale gevolgen die een corona-infectie kan hebben. Je hoeft daarvoor niet in het ziekenhuis te hebben gelegen, maar ook als je thuis ziek bent geweest.

Na herstel van de infectie ben je soms nog ernstig verzwakt en heb je baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie om je dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Er is ook aandacht voor mentale gezondheid, voeding en participatie.

Wij hebben ons door middel van een cursus geschoold op het gebied van revalidatie van coronapatiënten. Ook de komende tijd blijven wij up-to-date op het gebied van kennis en nieuwe inzichten rondom het virus.

Neem contact op

Christa Regtop-Nusmeier

  • Fysiotherapeut sinds 1991
  • Bewegingswetenschapper sinds 1995
  • Manueeltherapeut sinds 2001
  • werkzaam in de praktijk sinds 2000
  • gespecialiseerd in Hoofdpijn, Bekkenproblematiek en COPD
  • stagebegeleiding voor de opleiding Fysiotherapie van HS Zuyd

Ik ben in 1991 in Utrecht afgestudeerd als Fysiotherapeut. Kort hierna ben ik voor 1 jaar in Zweden werkzaam geweest. Na terugkomst heb ik aan de Universiteit van Maastricht de studie Bewegingswetenschappen gedaan. In 1995 ben ik hiervoor afgestudeerd. Hierna heb ik de opleiding tot Manueel Therapeut gedaan waarvoor ik in 2001 afstudeerde. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op het gebied van bekkenproblematiek bij vrouwen, COPD en hoofdpijn. Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van de total-knee en total-hip revalidatie. Ik ben getrouwd met Jeroen, samen hebben we drie kinderen. Ik sport graag buiten. Met hockey, hardlopen en yoga houd ik mijn fitheid op peil.

Stel Christa een vraag
Info sluiten
Hier zijn wij goed in:
Net als in fysiotherapie bij:
Onze beweeggroepen
Algemene informatie Over je zorgverzekering
Andere vragen...
Informatie voor verwijzers
Duik dieper in de wereld van bewegen
Menu sluiten Terug naar hoofdmenu
kngf-zwart-wit-monochrome
Deze site wordt met gemaakt door Nordwand